Dit lokale tømrerfirma på Als

Vi er eksperter i døre og vinduer

Als Tømrerne ApS i Nordborg på Nordals udfører alle slags tømrer- og snedkeropgaver, men vi har gennem 40 år opbygget en stor erfaring og særlig ekspertise indenfor montering af døre og vinduer.

Vi kan montere alle slags døre og vinduer – både døre og vinduer af træ/aluminium og plastic – og vi udfører både udskiftning af et enkelt vindue hos private samt udskiftninger af vinduer og døre for boligforeninger og erhverv.

Beskriv din opgave

Vi monterer også specielle døre og vinduer

Vi monterer døre og vinduer fra langt de fleste leverandører, fx Hvidbjerg, KPK, Idealcombi, Rationel, Velfac og Outrup. Desuden kan vi også levere eller selv lave vinduer i bevaringsværdig stil.

Døre og vinduer har stor betydning for boligens æstetiske udtryk. Det er derfor vigtigt at vælge de helt rigtige døre og vinduer, og her står Als Tømrerne ApS altid klar med vores ekspertise og rådgivning.

Optimér husets energiudnyttelse

Ud over funktionaliteten og det æstetiske udtryk kan nye døre og vinduer også være med til at optimere husets energiudnyttelse. Als Tømrerne ApS rådgiver derfor også gerne om, hvordan nye døre og vinduer kan spare på energiforbruget.

Beskriv din opgave