Vi lægger alle typer gulve på Als

Et nyt gulv kan løfte hele udtrykket i et rum. Als Tømrerne ApS står derfor klar med råd og vejledning, når boligen trænger til nye gulve.

Hos Als Tømrerne ApS er vores kunder altid i centrum, og vores kompetente medarbejdere indgår altid i en tæt dialog, så vi sammen finder frem til det helt rigtige gulv, som lever op til jeres krav, ønsker og drømme. Vores tømrere er altid opdaterede på de nyeste materialer, arbejdsmetoder og tendenser indenfor montering af gulve, og I er derfor sikret den bedst mulige vejledning, når I vælger Als Tømrerne ApS på Nordals til at udføre jeres gulvarbejde.

Beskriv din opgave

Vi monterer både massive og lamelgulve

Vi har stor erfaring med gulvarbejde, og vi lægger og monterer alle fabrikater og former for gulve – både massiv og lamel – for både private, erhverv og boligforeninger på Als.
Hvis I blot har brug for en gulvslibning, lagt vinyl eller linoleum, samarbejder vi med eksperter, som deler vores krav til kvalitet og service.

Vi kommer gerne ud med vareprøver og tager en uforpligtende snak om de muligheder, der er for nye gulve. Vi har ekspertisen til at lægge alle former for gulve, så kontakt os og få inspiration og vejledning til nye gulve.