Dit lokale tømrerfirma på Als

Renovering af nyt og gammelt

Uanset om det er et parcelhus fra 1970’erne eller en gammel murermestervilla, så klarer Als Tømrerne ApS renoveringen. Vi sætter en stor ære i det traditionelle tømrer- og snedkerhåndværk og har mange års erfaring med renovering og vedligeholdelse af alle typer bygninger på Als.

Renovering skal indfri alle jeres boligdrømme, og vi indgår derfor altid i en tæt dialog, så renoveringen lever op til jeres krav og ønsker.

Beskriv din opgave

Vi finpudser renoveringen på vores eget snedkerværksted på Nordals

En renovering involverer næsten altid flere faggrupper, og vi har derfor et mangeårigt og tæt samarbejde med både elektriker, VVS’er, murer og arkitekt, som deler vores syn på kvalitet og service.

Kræver renoveringen specielle døre, vinduer eller andre detaljer, kan vores erfarne snedkere på vores eget snedkerværksted indfri jeres ønsker til den perfekte renovering.

Få et tilbud på din renovering

Als Tømrerne ApS er også behjælpelig med byggeansøgning og eventuel anden kontakt med offentlige myndigheder i forbindelse med ombygning. Kontakt Als Tømrerne ApS på Nordals og få et uforpligtende tilbud på renovering.