Dit lokale tømrerfirma på Als

Lokal og alsidig

Als Tømrerne ApS er dit lokale tømrerfirma i Nordborg på Nordals. Vores syv erfarne tømrere og snedkere har fokus på service og kvalitet gennem hele processen, og en opgave er først afsluttet, når vores kunder er glade og tilfredse.

Vi udfører alle slags tømreropgaver for private, erhverv og boligforeninger på Als, og på vores eget snedkerværksted laver vi specialopgaver, hvis vores kunder har særlige ønsker til køkkenet, vinduet eller noget helt tredje.

Beskriv din opgave

Ordentlig og troværdig tømrer

Hos Als Tømrerne ApS arbejder vi efter grundværdierne ordentlighed og troværdighed. Vores tømrere og snedkere sætter en ære i en konstruktiv kundekontakt. Det betyder, at uanset om kunden møder en snedker hjemme på værkstedet på Nordals eller en tømrer på opgave i Sønderborg, så møder de altid en professionel og ordentlig medarbejder.

Vi hilser høfligt, tager skoene af og rydder pænt op efter os, så vores kunder altid har en god oplevelse fra det øjeblik, de ringer, og til opgaven afleveres til kundens tilfredshed.

Vi sætter en ære i det traditionelle tømrerarbejde

Als Tømrerne ApS kan udføre alle opgaver, men vi er særligt specialiserede i vinduer og renovering, og i kraft af vores store erfaring og glæde ved det traditionelle tømrer- og snedkerarbejde udfører vi bl.a. også mange restaureringer i kirker og andre ældre bygninger.

Vi er naturligvis medlem af Byg Garanti, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på jeres næste tømrer- og snedkeropgave.

Beskriv din opgave