Dit lokale tømrerfirma på Als

Ombygning

Har I brug for en ombygning, står Als Tømrerne ApS altid klar med rådgivning og ekspertise. Vi har mange års erfaring med ombygninger for både private, virksomheder og skoler og hjælper også gerne med rådgivning omkring energioptimering og klimavenlige løsninger.

Vi indgår altid i en tæt dialog for at sikre, at ombygningen lever op til kundens krav, ønsker og drømme, og vores tømrere og snedkere er derfor altid opdaterede på de nyeste materialer, arbejdsmetoder og tendenser indenfor ombygning.

Beskriv din opgave

Vi udfører også særlige ønsker til ombygning

Vi udfører alle opgaver i forbindelse med ombygning, og har I særlige ønsker, kan vores kompetente snedkere på vores eget snedkerværksted altid udføre små mirakler, så I kan få opfyldt jeres drømme i forbindelse med ombygningen.

Kræver ombygningen andre faggrupper, har vi et fast samarbejde med murer, maler, VVS’er og elektriker, som deler vores krav til kvalitet og service.
Als Tømrerne ApS er også behjælpelig med byggeansøgning og eventuel anden kontakt med offentlige myndigheder i forbindelse med ombygning. Kontakt Als Tømrerne ApS på Nordals og få et uforpligtende tilbud på ombygning.