Dit lokale tømrerfirma på Als

Få en unik løsning

Med en totalentreprise fra Als Tømrerne ApS på Nordals er I garanteret en unik løsning på jeres næste byggeprojekt. Ingen opgave er ens, og derfor sørger vi også for en skræddersyet løsning, der matcher netop jeres krav og drømme til totalentreprisen. Hvad end der er tale om et nyt køkken og badeværelse eller en totalrenovering af en boligblok, så er ingen opgave for stor eller for lille til os.

Beskriv din opgave

Totalentrepriser - både til privat og erhverv

Vi hjælper både private, erhverv og offentlige institutioner på Als og omegn. Derudover tilbyder vi også totalentreprise i forbindelse med tilbygning og udestuer. Her lægger vi vægt på et tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere, så vi sammen sikrer en effektiv projektering, en skarp koordinering og en klar forventningsafstemning mellem alle parter.

Få et tilbud på din entreprise

Als Tømrerne ApS er naturligvis også behjælpelig med byggeansøgning og eventuel anden kontakt med offentlige myndigheder i forbindelse med ombygning.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om totalentrepriser, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dit projekt. Vi står klar til at hjælpe dig med din totalentreprise.

Beskriv din opgave